Vejledning

Email: kontakt@performatorium.dk

NYT!

Efteråret byder på performanceworkshop i Odense for musikere og/eller musikundervisere. For mere information og tilmelding:

 

 

At yde sit bedste i en koncertsituation, optagelsesprøve, audition eller i dagligdagens små præstationer er en færdighed som de færreste husker at give det fokus det fortjener. Nervøsitet og angst er helt naturlige dele af det at være i stand til at yde en toppræstation, hvilket for mange musikere og konservatoriestuderende hører til dagligdagen. Nervøsitet og angst kan vise sig i mange forskellige afskygninger. Det kan være med til at løfte en præstation til det absolut ypperste niveau eller sabotere en præstation. I begge tilfælde vil oplevelsen sætte spor og på den måde få betydning ikke bare på dagen, men også på den lange bane.

 

Jeg lægger vægt på i min vejledning, at give en teoretiske og videnskabelig forståelse af hvad mentaltræning kan betyde for ens præstationsniveau. Det er vigtigt for mig at kombinere den teoretiske del med den praktiske sceniske træning. Sammen lægger vi et træningsforløb, som er tilpasset individuelle behov.

 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

 

Individuel vejldning - Solo

VEJEN • TIL • EN • SELVSIKKER • PERFORMANCE

Individuel vejldning - Ensembler

KONCERTFORMER • PERFORMANCE • PRÆSENTATION

 

 

Hvilken koncertform formidler jeres musik på den bedste måde? Hvordan sammensætter man et spændende program? Hvordan kan man med simple midler bruge koncertrummet og inddrage performance? Hvordan laver man interessante præsentationer?

 

Sammen arbejder vi ud fra jeres ønsker og musik, hvor vi kigger på program, performance og dynamikken på scenen som ensemble, hvilket kan være med til at styrke oplevelsen både for jer som ensemble og ikke mindst for publikum. Efter ønske kan vi se på, hvordan man kan arbejde med mentaltræning som ensemble.

I vil blive præsenteret for viden fra forskningen på området og sammen finde frem til et udtryk, som passer til jer og jeres musik.

 

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

 

Copyright @ All Rights Reserved